Állásajánlataink

Állásajánlataink

Álláskeresési és álláshirdetési szolgáltatásainkat Regisztráció nélkül is igénybe veheti,
azonban a Regisztráció számos előnnyel jár - elmentheti és nyomon követheti az Önnek tetsző állásokat,
beállíthatja végzettségeit, bérigényét, stb.

Válasszon álláshirdetéseink között az Önnek legmegfelelőbb pozícióra terület szerint, vagy használja címke alapú szűrőinket, melyekkel több paramétert is megadhat egyszerre, hogy szűkítse a kívánt találatokat!

Serioplast Hungary Kft
Serioplast Hungary Kft

Minőségellenőr

A Serioplast Hungary Kft a Serioplast Group magyarországi leányvállalata 2008-ban alakult. Cégünk fő profilja a műanyagflakonok gyártása. Megalakulása óta rendkívül dinamikusan fejlődik, ennek következményeként cégünk Minőségellenőri pozícióba keres munkatársat
Serioplast Hungary Kft
Serioplast Hungary Kft

Raktáros/Targoncás

A Serioplast Hungary Kft a Serioplast Group magyarországi leányvállalata 2008-ban alakult. Cégünk fő profilja a műanyagflakonok gyártása. Megalakulása óta rendkívül dinamikusan fejlődik, ennek következményeként cégünk Raktáros/Targoncás kollégákat keres.
Serioplast Hungary Kft
Serioplast Hungary Kft

Műszakos technikus

A Serioplast Hungary Kft a Serioplast Group magyarországi leányvállalata 2008-ban alakult. Cégünk fő profilja a műanyagflakonok gyártása. Megalakulása óta rendkívül dinamikusan fejlődik, ennek következményeként cégünk Műszakos technikus pozícióba keres új kollégákat.
Varadi Balazs
Varadi Balazs

Beszerző és Projekt Koordinátor

Cégünk az Eastern Dies Service, Nagykároly-i telephelyére keres egy fiatal és ambiciózus szakembert, akár pályakezdőt is, aki csatlakozna beszerzési és projekt menedzsment csapatunkhoz. A sikeres jelölt felelős lesz beszerzési folyamatok optimalizálásáért és különböző projektek sikeres irányításáért.