Legnagyobb foglalkoztatók

Legnagyobb foglalkoztatók

BÁTORTRADE KFT. ÉS TÁRSVÁLLALKOZÁSAI

A Nyírbátorban található, teljes egészében magyar tulajdonban lévő vállalat főbb tevékenységei:

  • Közel 3000ha-on történő mezőgazdasági termelés,
  • szarvasmarha telep, 15 millió liter tejtermelés,
  • Biogáz üzem, villamos energia- és hőenergia termelés,

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, Árpád út 156/a
Tel.szám: +36 42/281-753
E-mail: 
batortrade@gastor.hu
Honlap: www.batortrade.hu

COLOPLAST HUNGARY KFT.

A Coloplast története Dániában kezdődött 1954-ben. Ma már világszerte 41 országban vannak jelen, több mint 13.000 alkalmazottat foglalkoztatnak, beleértve két magyarországi gyáruk dolgozóinak létszámát, amely meghaladja a 4.500 főt. A Coloplast olyan termékeket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi ellátást igénylő emberek életét.

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, Coloplast utca 2.
Tel: +36 42/886-300 
Honlap: https://www.coloplast.hu
Facebook: https://www.facebook.com/coloplast.nyirbator 

DIEHL AVIATION HUNGARY KFT.

A Diehl Aviaton a légi iparban több típusú utasszállítóhoz gyárt és fejleszt alkatrészeket. A magyarországi leányvállalat története 2011-ben kezdődött, Nyírbátorban jelenleg több, mint 700 embernek biztosítanak munkát.

A nyírbátori telephelyen olyan speciális alkatrészeket terveznek és gyártanak utasszállító repülőgépekhez, mint klímacsövek, oldalfalak, ablakárnyékolók, ajtók és ajtókeretek, izolálócsomagok, továbbá komplett fedélzeti mosdók, valamint tervezési, fejlesztési, konstrukciós és minősítési feladatokat is ellátnak.

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, Ipari Park u. 9.
Tel: +36 42/511-238 
E-mail:
allas@repulogepgyar.hu
Honlap: www.diehl.com 

FARMOL HUNGARY KFT.

A Farmol Hungary Kft. 2010-ben alakult, kozmetikai termékek gyártásával foglalkozik. Termékeik széles palettáját túlnyomórészben a hajápolási és testápolási cikkek nyújtják, vevői a szektor nagy multinacionális cégei.

A Farmol olaszországi székhelyű vállalat, melynek Magyarországon kívül még Szlovákiában és Tunéziában van leányvállalata. 

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, Derzsi u. 34.
Tel: +36 42/511-010
E-mail:
info-hu@farmol.com
Honlap: www.farmol.com

MSK Hungary Gépgyártó Bt.

Az MSK Covertech Group 1975-ben Reiner Hannen által Németországban alapított független családi vállalkozás. Ma a - több mint 600 munkatársat (közel 400 fő Nyírbátorban) foglalkoztató – cégcsoport nyírbátori termelőegysége prémium piacra szánt csomagológépek, standard és egyedi, vevői igényekre szabott megoldások, nagy sebességű berendezések gyártásával és a saját EMSY vizualizációs szoftver fejlesztésével foglalkozik.

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, MSK tér 1.
Tel: +36 42/511-100
E-mail:
karrier@msk.hu
Honlap: www.msk.hu

Rosenberger Magyarország Kft.

A több, mint 60 éves német Rosenberger cégcsoport gyártóüzemei és értékesítési irodái a németországi székhely mellett megtalálhatók Európában, Ázsiában, valamint Észak- és Dél-Amerikában. A cégcsoport világszerte több mint tízezer alkalmazottat foglalkoztat, egyik legnagyobb tagja a magyarországi vállalat. 

A cég a legkorszerűbb adatkábeleket és csatlakozókat gyártja az autóiparnak, a telekommunikációs szektornak, az egészségiparnak és más ipari megrendelőknek.

Kapcsolat: www.rosenberger.hu

TRANZIT CSOPORT

A Tranzit Csoport 1990 decemberében családi vállalkozásként indult Tranzit-Ker Zrt. néven, és az évek során egyre több tevékenységgel bővülő cégcsoporttá nőtte ki magát. 

A debreceni székhelyű vállalatcsoport sovány víziszárnyas – liba, kacsa- tenyésztésével, csirkeneveléssel, valamint ezek feldolgozásával foglalkozik.  

A Tranzit csoport érdekeltségébe tartozó Tranzit-Ker Zrt. végzi a mezőgazdasági tevékenységet, a Tranzit-Food Kft. pedig az élelmiszeripari és kereskedelmi tevékenységet. Napjainkban már keltető üzemet, takarmánykeverő üzemeket, vágóhidakat, és 65 állattartó telepet működtet az ország több megyéjében.

Elérhetőség:
Tranzit Ker Zrt.; Tranzit Food Kft.
Központ: 4028 Debrecen, Simonyi út 23.

A Tranzit csoport Nyírbátor és vonzáskörzetében az alábbi telephelyekkel rendelkezik:
Derzsi úti Takarmánykeverő: 4300 Nyírbátor, Derzsi út 1.
Árpád úti Takarmánykeverő: 4300 Nyírbátor, Árpád út 156/A
Vágóhíd: 4300 Nyírbátor, Árpád út 156. 
7 állattartó telephely

honlap: www.tranzitker.hu
Telefonszám: +36 30 585 9062
Email-cím: belanszky.laura@tranzitker.hu

Unilever Magyarország Kft.

Az Unilever FMCG vállalat Nyírbátori háztartásvegyipari gyára a cégcsoport legnagyobb és legmodernebb stratégiai vegyipari gyára mintegy 350 munkavállalóval.  

A náluk legyártott termékek ott vannak minden üzlet polcán, megbízható minőséget és gondoskodást juttatva Európa minden országának háztartásaiba.

Elérhetőség:
Unilever Nyírbátori háztartásvegyipari gyár
4300 Nyírbátor, Táncsics u 2-4.
Tel: 06 42/510-600
E-mail:
hr.nyirbator@unilever.com
Honlap: https://www.unilever.com/
Facebook: https://www.facebook.com/nyirbatorigyar/ 

Serioplast Hungary Kft.

A Serioplast Hungary Kft. az olasz Serioplast Group leányvállalataként 2008-ben kezdte meg működését Nyírbátorban. Fő tevékenysége a műanyag flakonok gyártása FMCG ipar számára.

Nyírbátorban 2 telephelyen végzik a háztartási tisztító és takarítószerek, műanyag csomagolóanyagainak gyártását.

Elérhetőség:
4300 Nyírbátor, Derzsi utca 34.
Tel.: + 36 42/510-530

www.serioplast.com